Roje të Sigurimit Fizik ( Sigurim Themelor) (50), Menaxher (2)
 • 049/748/481
2 ditë
International Security
Prishtinë
Menaxhment Sigurim Fizik
Full Time
Përshkrimi

 

International Security është një kompani e sigurimit Fizik dhe Elektronk licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.me bazë në Prishtinë, e cila është e përqendruar në sektorin e sigurisë fizike dhe monitorimit të alarmave dhe kamerave.

Aftësitë dhe njohuritë teknike të ekipit tonë të menaxhimit të sigurisë garantojnë një partneritet dinamik, të fuqishëm dhe të qëndrueshëm që siguron një nivel të ri të shërbimeve të sigurimit të cilësisë së lartë për të dy sektorët publik dhe privat në Republikën e Kosovës

Në jemi në shërbim të klientëve 24×7 me shërbimet tona profesionale të sigurisë..

Vërejtje: Për secilin puntor/e (Guard) kompania ofron Sigurim Shëndetësor Individual, që të punësuarit/et në kompaninë tonë të ndihen më të sigurtë dhe më komod në punë dhe në jetën e tyre.

Si Kompani Inkurajojmë fuqishëm edhe gjininë Femrore që të i bashkohen ekipit tone.

Gjithashtu ofrojmë Paga konkuruese në treg, më një sistem të mirërregulluar financiar, me pagesa të plota të kontributeve bazuar në ligjet në fuqi.

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, INTERNATIONAL SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm dhe ofrojmë kontrata për kohë të caktuar si dhe Kontrata afatgjatë.

50  Roje të Sigurimit Fizik ( Sigurim Themelor)

Lokacioni: Prishtinë, Lipjan, Drenas, Hajvali, Shkabaj,

Ofrojmë Avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës. Përparësi kanë personat të cilët janë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët/et:

 • Të kenë të përfunduar të paktën shkollimin fillor (preferohet shkollimi i mesëm)
 • Vertetimin nga gjykta kompetente që nuk është nen hetime
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

Menaxher (2)

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët/et:

 • Të ketë të përfunduar të paktën shkollimin e lartë (preferohet diplomë Universiteti)
 • Aftesi të mira organizative;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Aftësi të mira koordinative;
 • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore ;
 • Të mbajë përgjegjësi në punë.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët/et e interesuar/a mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:00 – 17:00 në zyret Qëndrore të Kompanisë. Adresa: Rr. “Imzot Nikëprelaj”, Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com 

Për informata shtesë na kontaktoni:

049/748/481 , 038-555-006

Tagged as: Guard, International security, menaxher, prishtine, Roje, Roje te sigurimit, Sigurim Mbrojtje, Sigurim Themelor

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323