Operator i CCR (2)
Skaduar
SHARRCEM
Hani i Elezit
Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Sharrcem, një kompani e Grupit TITAN ka një mundësi të shkëlqyeshme për një Operator i CCR. Operatori i CCR është përgjegjës për operimin e seksioneve të ndryshme të impiantit nga Dhoma Qendrore e Kontrollit (CCR). Ky pozicion siguron pajtueshmëri me të gjitha standardet, politikat dhe rregulloret për aktivitete të sigurta të prodhimit, të shëndosha për mjedisin.

Përgjegjësitë kryesore

 • Operimi i paisjeve dhe optimizimi i parametrave të procesit.
 • Koordinimi me punëtorët në repart nga CCR për një operim të qetë të paisjeve.
 • Matja e parametrave të ndryshëm të procesit
 • Regjistrimi i parametrave të procesit në regjistrin për seksionin përkatës
 • Inspektimi i parametrave specifik në baza të rregullta
 • Kryen detyra shtesë të caktuara nga koordinatori i ndrrimit.

Profili i Kanditatit

 • I diplomuar (Bachelor) në Inxhinieri Kimike / Elektrike / Metalurgjike / Mekanike, Mekatronikë ose të ngjashme.
 • Eksperiencë në Industri, veçanërisht në industrin e çimentos, konsiderohet përparësi.
 • Njohuri rreth procesin e prodhimit të çimentos dhe teknologjisë konsiderohet përparësi.
 • Njohuri të mira për përdorim të kompjuterit
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi.
 • Përkushtim ndaj Sigurisë në Punë dhe Punës Ekipore
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi si verbal ashtu edhe në të shkruar.
 • Shkathtësi në Planifikim, Organizim dhe Menaxhim të Kohës.
 • I aftë të punoj nën presion dhe operoj paisje të ndryshme njëkohësisht.
 • Shkathtësi të mira për marrje të vendimeve / zgjidhje të problemeve
 • I aftë të jep sqarime të kjarta rreth problemeve, prishjeve dhe lokacioneve.

Aplikoni këtu:

https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=2471&company=titancemen

Tagged as: Dhoma qendrore e kontrollit, hani i elezit, Industri, Inxhinieri, Operator i CCR, Sharrcem

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323