Kamarier/e (2), Shankist/e (2), Pastrues/e (2)
  • 0800 77 770
Skaduar
Al Trade Market
Fushë Kosovë
Gastronomi Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

Konkurs për 6 vende të lira pune!

Al Trade në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta, si dhe me rastin e hapjes edhe të një pike të re Al Trade Market, që do të ushtron veprimtarinë e shitjes me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore, higjienike, tekstilit, materialeve sanitare dhe shtëpiake, në Fushë Kosovë.
Për këtë qëllim kompania ka hapur konkurs për 6 vende të reja të punës:

1-Kamarier/e ( dy vende të reja pune);
2-Shankist/e ( dy vende të reja pune);
3-Pastrues/e – Mirëmbajtës/e ( dy vende të reja pune);

Kandidatët e përzgjedhur për këto pozita do të kenë mundësi që paraprakisht bashkë me stafin e Al Trade Market, që janë përgjegjës të këtyre sektorëve, të trajnohen dhe të njoftohen profesionalisht për punën që do të kryejnë, para së të bëhen pjesë e stafit të rregullt të kompanisë.

Të gjithë kandidatët të cilët i përmbushin kushtet, dhe besojnë së janë kompetentë për kryerjen e këtyre punëve kërkohen që të aplikojnë.
* Për të gjitha pozitat është e domosdoshme të keni përvojë pune;
* Dërgoni CV dhe dokumentet e juaja në info@altradecenter.com , ose tek ne drejtpërdrejt – Adresa jonë: Rr, Nënë Tereza, Magjistralja Prishtinë- Fushë Kosovë;
* Për informata shtesë na kontaktoni në numrin e telefonit: 0800 77 770 (pa pagesë);
* Ju lutem që ta cekni titullin e pozitës për të cilën po aplikoni tek ’’Subject ’’, shembull: Kamerier/e ( dy vende të reja pune);
* Informatat e juaja do të ruhen me konfidencialitet të plotë;
* Vetëm Kandidatët potencial do të ftohen në intervistë;
* Konkursi do jetë i hapur nga data: 22 korrik 2022, deri më 11 gusht 2022, në ora 16:00.

Tagged as: Al Trade, fushë kosovë, kamarier, kamariere, mirembajtes, mirembajtese, pastrues, pastruese, shankist, shankiste

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2098
234
534
1322