Kamarier (3), Shankist (2), Kuzhinier (2)
  • 044-857-777, 046-444-007
6 ditë
Restaurant Pizzeria Rona
Prishtinë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Restaurant Pizzeria Rona kërkon punëtorë në këto pozita:

  • Kamarier (3)
  • Shankist (2)
  • Kuzhinier (2)
Të interesuarit mund te aplikojne duke na kontaktuar në numrin kontaktues:  044-857-777046-444-007 
deri me datë 24.08.2022

Tagged as: kamarier, kuzhinier, Pizzeria Rona, Restaurant Pizzeria Rona, shankist

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323