Vende të lira pune (Komoran)
  • 045 600 446
7 ditë
NTP Shehu
Drenas
Full Time
Përshkrimi

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU N.T.P” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs

për vende të lira pune si:

1.Mjeshtër ne sektorin e përpunimit te metalit– 2

Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të metalit duke përdorur makineri të

Avancuara, vegla dore

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet te ketë përvoj pune

  1. Ndihmes mjeshter ne sektorin e perpunimit te drurit – 5

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

3.Ndihmes Mjeshter ne sektorin e perpunimit te metalit -3

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

4.Montera -2

Aftësi për montim te produkteve te drurit

Preferohet te ketë përvoj pune

Ndihmes monter 3

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: shkallashehu@gmail.com 

Kontaktoni në numrat:  045 622 355 dhe 045 600 975,                                     

  Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Tagged as: drenas, komoran, Mjeshtër ne sektorin e përpunimit te metalit, Montera, Ndihmes mjeshter ne sektorin e perpunimit te drurit, Ndihmes Mjeshter ne sektorin e perpunimit te metalit, ndihmës monter, Parku i biznesit, Shehu N.T.P

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323