Liferues Malli
 • Jo Publik
7 ditë
Meridian Corporation
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

Korporata Meridian është njëra ndër ndërmarrjet më të suksesshme në vend dhe njëherësh partner shumë serioz i brendeve më të fuqishme botërore të cilat distribuohen në Kosovë. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut janë elementet kyçe mbi të cilat punon Korporata Meridian. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Korporatës Meridian ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Liferues Malli

Lokacioni: Zyra Qendrore – Prishtinë, Zona Industriale

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Është përgjegjës për transportimin e mallrave te aranzhuara ne baze të kërkesës dhe destinacionit te caktuar.
 • Eshte i obliguar ti permbahet vizitave liferuese te percaktuara.
 • Është i obliguar të siguroj që makinat e kompanisë te drejtohet sipas standardeve dhe rregullave te kompanise dhe komunikacionit.
 • Është i obliguar të asistoj dhe kontrolloj ngarkesen e mallit ne veturen e tij.
 • Eshte pergjegjes per sigurine e pagesave te bleresve ndaj mallit dhe perkujdeset qe mjetet te dorezohen ne kompani ne baze te procedurave ne fuqi.
 • Eshte pergjegjes per kthimin e ambalazhave dhe paletave sipas procedurave.
 • Është përgjegjës të siguroj që informatat ruhen në konfidencialitet.

Detyra tjera sipas nevojës te percaktuara nga mbikqyresi i tij/saj.

Kualifikimet Profesionale

 • E preferuar eksperience pune në distribuim për të paktën 1 vit
 • I/e motivuar dhe ambicioz/e
 • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore
 • Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit
 • Patentë shoferi kategorinë “C”

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të elektronike në këtë adresë: Burimet.Njerezore@meridian-ks.com 

apo përmes butonit të mëposhtëm “Apliko” (nuk kërkohet CV).

Konkursi qëndron i hapur prej datës 26 Korrik, 2022 deri më 25 Gusht, 2022.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Tagged as: Liferues, logjistikë, Malli, Meridian Corporation, prishtine, transport

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323