Asistent/e ne shitje
  • +386 49 937 807
Skaduar
PRIMEX
Fushë Kosovë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Kompania Primex eshte perfaqesuese e firmave te veta: 

1. Fabrika e prodhimit te mobileve Home Concept qe gjindet ne Poloni. 

https://www.youtube.com/watch?v=DhNoTpuZpm0&t=1s

2. Forestdream, Hometrend dhe Homeface jane firma qe gjinden ne Gjermani dhe mirren me shitjen e mobileve ne gjithe Evropen.

Primex mirret me: planifikimin e prodhimit, organizimin e shitjes me shumice dhe pakice ne gjithe boten, organizimin e logjistikes, e-commerce, B2B, B2C, costumer care.

Primex gjithashtu mirret edhe me: financa, dizajn, social media, development, IT service.

Jemi staf I ri ne rritje dhe dinamik. Stafi jone prej 30 personave bashkepunon me partneret tane evropiane ne shume gjuhe dhe shume shtete!

Për të forcuar ekipin tone, ne kërkojmë një person të pasionuar për të i’u bashkangjitur ekipit tone.

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:
 

• Regjistrimi I shitjeve në sistem te gjermanise.

• Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës.

• Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative.

• Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet:

• Preferohet shkollim universitar.

• Të ketë njohuri në programin Microsoft Office – Excel.

• Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Gjuha Gjermane - bazike)

Pritshmëritë:

Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja.

• Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion.

• Të posedoj aftësi organizative.

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

• Pagë atraktive

• Kontrate pune afatgjate

• Mundesizhvillimi dhe avansimi ne pozite

• Punë Internacionale 100% (Me kompani te huaja)

• Staf dinamik

Mënyra e Aplikimit:

• Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com

• Konkursi është I hapur 15 ditë nga dita e publikimit

ADRESA: Rruga Nëna Terezë ne Fushe Kosove.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323