Vende të lira pune
  • +38344528000
Skaduar
Delta Security
Prishtinë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

 

Tagged as: Asistent i Menaxherit për shërbime Themelore të Sigurimit, Delta Security, Menaxher për Shërbime Themelore të Sigurimit, Menaxhim, menaxhment, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2098
234
534
1322