Deutschsprachige Kundenbetreuer/-innen
  • 049955470
13 ditë
Sutherland
Prishtinë
Administrate
Full Time
Përshkrimi

Apply by this link: https://www.applytracking.com/optin.aspx?c=4MkRLQXNCOgHnVos2Fbk0jyuO792lzLr&sf_aid=40e0f9b3-85ab-4405-a758-232e1495339d

 

Tagged as: Deutschsprachige Kundenbetreuer innen, german speaking, prishtine, sutherland

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323