Vende të lira pune (7)
  • 049 -688-777
14 ditë
ELSA Group
Pejë
Arkitekture Dizajn Grafik Ndertimtari Prodhimtari
Full Time
Përshkrimi

KONKURS

Fabrika për prerrjen dhe përpunimin e granitit  dhe mermerit “ELSA GROUP”  në  Pejë shpall konkurs  për këto vende të lira të punës:

Për fabrikën në Pejë  / Zahaq

  1. Inxhinier i Ndërtimtarise – një vend i lire i punës
  2. Arkitekt – një vend i lirë i punës
  3. Dizajner – një vend i lire i punës
  4. Teknik i ndertimtarise  – dy vende të lira të punës
  5. Operator i makinave për prerje dhe perpunim te mermerit dhe granitit – dy vende të lira të punës (makinat CNC)
  • Për pikat 1, 2, 3 të konkursit kandidatët duhet të kene të kryer fakultetin perkatës dhe të ken 2 vjet pervoje pune,  si dhe njohuri të gjuhes angleze.
  • Për pikat 4.5 të konkursit kandidatët duhet të kene pregaditje të mesme  profesionale , njohuri të gjuhës angleze dhe të punës me kompjuter , si dhe të ken 2 vjet pervojë pune .
  • Kandidatet e interesuar CV-në duhet t’a dërgojn në ketë email adresë info@elsa-group.com  dhe në subjekt të shkruajnë poziten për të cilen konkurojnë . Numrat kontaktues: 049 -905- 929 
  • Konkursi mbetët i hapur 7 ditë pas dites se publikimit

Tagged as: arkitekt, dizajner, Elsa Group, Inxhinier i ndërtimtarisë, Operator i makinave, peje, Teknik i ndertimtarise, Zahaq

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323