Vende të lira pune (17)
  • 049761601
15 ditë
City.sa
Fushë Kosovë
Depo Logjistike Shitje Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Kerkojme punetor ne keto kategori:

  • Agjente e shitjes 5 (F)
  • Shperndares malli 5 (F/M)
  • Punetor ne fabrik 5 (M)
  • Depoist 2 (F/M)

Info bazike :

  • Full time (Punë me orar të plot)
  • Shtune/Diele PUSHIM.
  • Për 2 pozitat e para është e nevojitur Patent shoferi dhe mosha +20 vjet

Të interesuarit duhet të marrin pjes në intervist këtu:
Intervista mbahet cdo dite pune prej ores 9:00 deri oren 17:00

Numer kontakti: 049340000
049761601

Lokacioni:

Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme) 

https://goo.gl/maps/DfyekjXPtYGRNDRo9

INFO për kompaninë tonë (City.Sa)

Kompani 21 vjeçare me më shumë se 1500 artikuj

Merremi me prodhime vendore me më shumë se 1200 produkte vendore të ndryshme 

https://www.instagram.com/bravogroup_official/?hl=en

Tagged as: agjente e shitjes, City.sa, depoist, fushë kosovë, Punetor ne fabrik, Shperndares Malli

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323