PHP Developer
  • 049-804-834
15 ditë
The Social Plus
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

The Social Plus është kompani amerikane e cila merret me zhvillimin e web dhe mobile aplikacioneve. Klientët dhe partnerët tonë janë kompani të njohura amerikane, me të cilet kemi projekte afatgjate, interesante dhe sfiduese. Poashtu kompania ka projekte te sajat te cilat i zhvillon dhe të cilat janë produkte me klient në anë e mbanë botën.

Ne po rritemi dhe kemi nevoje për:

  • 2x PHP Developer


Kandidati apo kandidatja duhet të ketë:

  • Eksperiencë mbi 1 vjeçare në zhvillimin e Web Applications (PHP)
  • Njohuri të mirë të MySQL


Avantazh do të ishte njohja e CodeIgniter ose Laravel (por jo e domosdoshme).

Benifitet:

  • Kontrate afatgjate
  • Mundësi zhvillimi profesional
  • Pagë atraktive
  • Sigurim Shendetesor
  • Ambient inspirues i punës

 

Aplikimet mund ti dergoni në info@thesocialplus.com.

Me respekt,

The Social Plus

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323