Content Writer
  • +38345722112
Skaduar
Via Gravity
Prishtinë
Social Media
Full Time
Përshkrimi

 

  • Conducting in-depth research on industry-related topics in order to develop original content.
  • Developing content for blogs, articles, product descriptions, social media, and the company website.
  • Assisting the marketing team in developing content for advertising campaigns.
  • Proofreading content for errors and inconsistencies.
  • Editing and polishing existing content to improve readability.
  • Conducting keyword research and using SEO best practices to increase traffic to the company website.
  • Creating compelling headlines and body copy that will capture the attention of the target audience.
  • Identifying customers’ needs and recommending new content to address gaps in the company's current content.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323