SEO Specialist
  • +38345722112
Skaduar
Via Gravity
Prishtinë
Social Media
Full Time
Përshkrimi

 

  • Develop optimization strategies that increase the company's search engine results rankings
  • Research SEO keywords to use throughout the company's website and marketing materials
  • Set measurable goals that demonstrate improvement in marketing efforts
  • Monitor daily performance metrics to understand SEO strategy performance
  • Efficiently communicate with other marketing professionals to align goals
  • Collaborate with others within the marketing department to manage SEO strategy
  • Write compelling and high-quality website content, including blog posts and page descriptions
  • Update content and website links for maximum optimization and search engine rankings

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323