General Manager
  • +38345722112
Skaduar
Via Gravity
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

The General Manager  will be responsible for the Digital Agency office, developing the business and organising the team.

Leading a team of 7+ professionals, digital programmatic, performance and data specialists, the GM will devise and implement the overall approach to new business, strategic client management, while simultaneously upgrading the product offering.

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323