Influencer
  • +38345722112
0 ditë
Via Gravity
Prishtinë
Full Time
Përshkrimi

  • Scheduling content publications across platforms.
  • Crafting and editing pertinent content.
  • Covering all stipulated talking points.
  • Sharing highly visible links to prescribed websites.
  • Combing through your audience's feedback to ascertain their insights.
  • Adhering to all other agreed-upon sponsorship guidelines.
  • Conveying authentic enthusiasm throughout each publication.
Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323