Menaxher/e i/e të Dhënave
  • 049 670 001
17 ditë
KoCon
Pejë
Informatike
Full Time
Përshkrimi

KoCon ka hapur konkurs për pozitën:

Menaxhimi i të Dhënave

Profili i kompanisë:

„KoCon“ është një kompani me zyret e saj ne Peje (Semitronix), e cila është në bashkëpunim me Kompaninë Gjermane.
Ndërsa Stafi i „Kocon“ menaxhon përmbajtjen e produkteve elektronike për t’i informuar klientet rreth produkteve të disponueshme ne webfaqen.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Krijimi, optimizimi dhe mirëmbajtja e përshkrimit të produkteve dhe teksteve të kategorive për dyqanin tonë online 
  • Importoje të dhëna në sistemet e brendshme të menaxhimit të të dhënave
  • Optimizimi i prezantimeve të produktit

Kualifikimet profesionale:

  • Aftësi te mira Menaxheriale
  • Njohja mirë e Excel
  • Njohja e gjuhës angleze ose e gjuhës gjermane
  • Të jetë i/e mësuar të marrë vendime dhe përgjegjësi

Të interesuarit për vendin e punës duhet të paraqesin dokumentacionin si në vijim:

  1. Letër kërkesë për punë
  2. CV

Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë nëpërmjet email adresës arber.nikqi@koconshpk.com 

Informatat shtesë mund te merren në numrin kontaktues: 049 670 001 ose nëpërmjet email it: arber.nikqi@koconshpk.com 

Adresa: Rr. „Mbretëresha Teutë“ – Semitronix Center Pejë

SH.P.K  „KoCon“

Tagged as: Klient, KoCon, Menaxhimi i te dhenave, peje, teknologji

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323