Mirëmbajtëse
  • +38345266007
Skaduar
MINIMAX
Prishtinë
Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

 

Kërkesat për këtë pozitë janë:

Përvojë pune në pastrim

Njohuri rreth punës dhe të jetë korrekte në punë

Të jetë e gatshme të punoj në grup

 

Kontakt:

email: hr@minimax-ks.com

Numri telefonit: +38345266007
 

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2103
227
534
1323