Kamarier/e, Ndihmës/e për kuzhinë
  • 044907070
Skaduar
Salt Bistro
Fushë Kosovë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Salt Bistro shpallë konkurs për këto pozita pune:

Kamarier/e, Ndihmës/e për kuzhinë:

  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I/e  përgjegjshëm/e, komunikues/e dhe bashkëpunues/e;

Të interesuarit/at të dergojne CV-në në këtë email adrese: email: [email protected]  apo te kontaktojne ne numrin e telefonit 044907070.

Tagged as: fushë kosovë, kamarier, kamariere, ndihmes, Ndihmese, Salt Bistro

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
2356
63
553
1468