Arkatar/e në market, Operator i/e shitjes në pompë,
 • 038 755 755
Skaduar
IP KOS SHPK
Fushë Kosovë Gjilan Lipjan Prishtinë Prizren
Arkë Shitje
Full Time
Përshkrimi

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë; 10000, Republika e Kosovës, me datë: 13/09/2022 shpall:

                                                                          K O N K U R S 

Lokacioni:  Lipjan, Preoc (Qagllavicë), Prishtinë (Dragodan),(Kodra e trimave)Fushe Kosove, Gjilan, Prizren

Kushtet e punës

 • Pagë atraktive, sigurim shëndetësor, orari i punës dhe pushimet sipas legjislacionit në fuqi

Përshkrimi i pozitës: Arkatar/e në market: 

 • Arkatar/e në market është përgjegjës për mbarëvajtjen e punës në marketin e pikës shitëse;
 • Do të jetë përgjegjës për furnizimin me produkte dhe rregullimin e rafteve;
 • Raportimin e saktë të shitjeve;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Arkatar/e në market

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme apo të lartë;
 • Përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë përvoje pune;

Lokacioni:  Lipjan, Preoc (Qagllavicë), Prishtinë (Dragodan),(Kodra e trimave)Fushe Kosove, Gjilan, Prizren

Përshkrimi i pozitës: Operator i/e  shitjes në pompë

 • Operator i/e shitjes ne Pompe do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve;
 • Mbravjtjen e punës në pikën shitëse, lëvizjen dhe rendin e klienteve;
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër;
 • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të menaxherit të drejtpërdrejtë;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator i/e  i shitjes në pompë

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme apo të lartë;
 • Përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë përvoje pune;

Mënyra e Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë:

 • Duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm 
 • https://forms.gle/1fXyjtvTQLtrBoeGA
 • Apo duke dërguar të dhënat personale (Emri mbiemri, nr kontaktues, datlindja, lokacioni) në pikën më të afërt të IP Petrol:
 • Në Facebook “IP Petrol” :
 • Në viber përmes numrit +383 49 933 310:

Konkursi është i hapur  deri më dt. 13-10-2022

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3000
195
814
2276