Shitëse/Arkatare (6), Punonjëse në kuzhinë (6), Mirëmbajtëse (8)
  • +38349464990
Skaduar
Furra Qerimi 1
Prishtinë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Furra Qerimi 1 shpall konkurs pune për këto pozita:

  • Shitëse/Arkatare (6), 
  • Punonjëse ne kuzhinë (6), 
  • Mirëmbajtëse (8)

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin: +38349464990

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3000
195
814
2276