Senior and Junior Software Engineers / Developers
  • appdec.com/apply
24 ditë
Appdec
6
Full Time
Prishtinë
Informatikë
Banner
Përshkrimi

Appdec shpallë konkurs pune për Inxhinier të Softuerit:

  1. Inxhinier/Zhvillues Softueri i Avancuar (Senior Software Developer/Engineer) - së paku 3 vite pervojë pune;
  2. Inxhinier/Zhvillues Softueri Fillestar (Junior Software Developer/Engineer) - së paku 1 vit pervojë pune.

Kërkohet përvoje pune (njohuri të mira teorike) në teknologji të Microsoft, përkatësisht në .NET Core, ASP.NET Core MVC, ASP.NET Core Web API, MS SQL Server, Xamarin, etj.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në web faqen e kompanisë: appdec.com/apply

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !