Vozitës
 • Jo Publik
 • b.njerzore@kajmakfood.com
11 ditë
KAJMAK shpk
3
Full Time
Prishtinë
Logjistikë
Banner
Përshkrimi

Vozitës - Depo

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Transportimi mallrave të ngrira ushqimore brenda territorit të Kosovës.
 • Është përgjegjës për mirëmbajtjën dhe gjendjën teknike të automjetit sipas rregullave të kompanisë.
 • Kryen edhe punë tjera të cilat i kërkohen nga personat kompetent.
   

Kriteret dhe kushtet e nevojshme:

 • Të posedoj patentë shoferin valid në kategorin C1-C, përparësi(C).
 • Preferohët të ketë së paku 3 vite përvojë të punës si vozitës në kategorinë respektive.
 • Të posedojë së paku shkollimin e mesëm.
 • Kandidati duhët të jetë në gjendje të punojë me orarë fleksibil të punës.

 

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n e tyre përmes e-mail adresës: b.njerzore@kajmakfood.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !