Content Writer (Praktikant/e)
  • +38349972700
  • marketing@albaconnect.com
6 ditë
Alba Connect SH.P.K
2
Full Time
Prishtinë
Marketing & PR
Banner
Përshkrimi

Kërkohen praktikant/e në pozitën "Content Writer" me mundësi punësimi në Departmentin e Marketingut në Alba Connect. Konkursi i hapur deri më 30 Nëntor 2021.

Përshkrimi i pozitës:
Puna ka të bëjë me ideimin, shkrimin dhe publikimin e përmbajtjes tekstuale për produkte, shërbime, dhe artikuj online.

Alba Connect SH.P.K:
   • Kompani serioze me bazë stabile në treg
   • Kontrata e rregullt në përputhje me ligj
   • Paga me korrektësi të plotë
   • Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
   • Mundësi në ngritje profesionale
   • Ambient kreativ i punës
   • Staf serioz dhe i respektueshëm

Përgjegjësitë:
   • Bashkëpunon me stafin për ideimin, shkrimin dhe publikimin e përmajtjes tekstuale
   • Krijon slogane dhe tekste për produkte, shërbime dhe artikuj për blog
   • Identifikon dhe sjellë tema të reja për publikim

Kushtet:
   • Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë
   • Njohuri të gjuhës shqipe dhe angleze në komunikim dhe drejtshkrim
   • Aftësi për kërkim/studim të temave të ndryshme
   • Përcjellje të trendeve të ndryshme
   • Shkathtësi të mira komunikuese dhe prezantuese
   • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë
   • Korrektësi dhe mirësjellje në punë

 

Për të aplikuar, dërgoni CV-në dhe informatat tjera përcjellëse në faqen albaconnect.com

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t'ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës.

E-mail:  marketing@albaconnect.com
Viber/WhatsApp:  +383 49 97 27 00
Web:  albaconnect.com
Facebook/Instagram:  @albaconnect

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !