Bëhu Partner me Viza Travel Agency
Skaduar
Viza Travel Agency
Prishtinë
Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Bëhu Partner me Viza Travel Agency

Viza Travel Agency me seli në Tiranë, ofron mundësinë e partneritetit për të gjithë ato Kompani, të cilët referojnë dhe asistojnë klientët e rinj për ndërmjetësim për punësim në vendet Europiane, vendet Nordike dhe Kanada.

Kush mund të jetë partner me ne?

  • *Agjenci Turistike
  • *Agjencia për Shërbime Juridike dhe Ekonomike,
  • *Agjencion i Patundshmërisë
  • *Zyrë Përkthime Zyrtare

Nëse jeni të interesuar të bëheni partner me Viza Travel Agency, ju lutemi na dërgoni një letër interesim, duke ja bashkangjitur edhe CERTIFIKATAT E REGJISTRIT TË BIZNESIT.

Ofertat dërgohen në email adresën: vizatravelagency@yahoo.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771