Punëtor në përpunimin e metalit
Skaduar
Metaliku SH.P.K
Prizren
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Metaliku shpk shpall konkurs për :
Punëtor në përpunimin e metalit

 

Kriteret për aplikim:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Të ketë përvojë pune - përparësi;
  • Të ketë aftësi të punës në grupe, organizim dhe komunikim.

Ofrojmë kushte të mira dhe ambient të mirë pune

Të interesuarit të kontaktojnë në numrat e telefonit 044 872 000 ose të vijnë direkt në zyre Rruga: Tahir Sinani, Prizren, Kosovo

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5372
144
1299
4863