SPECIALIST/E PËR SHITJE DHE ZHVILLIM BIZNESI PËR TRANSFERE TË PARASË
Skaduar
IBAS
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

IBAS sh.a. është duke zgjeruar transferet e parasë edhe me shërbimin SEPA. Kjo nënkupton se transferet e parasë nga shtetet e zonës ekonomike evropiane në Kosovë dhe anasjelltas për klientët e IBAS do të kryhen brenda disa sekondave. Për ta zhvilluar dhe menaxhuar këtë veprimtari IBAS sh.a. shpallë konkurs për:

SPECIALIST/E PËR SHITJE DHE ZHVILLIM BIZNESI PËR TRANSFERE TË PARASË

Detyrat dhe përgjegjegjësitë kryesore:

 • Identifikimi i mundësive të reja të biznesit;
 • Ndërtimi i marrëdhënieve me klientët;
 • Zhvillimi i strategjisë së shitjes dhe zhvillimit të biznesit;
 • Implementimi në praktikë i strategjisë dhe planit të veprimit;
 • Mbledhja dhe raportimi i të dhënave;
 • Zgjerimi, trajnimi dhe mentorimi i stafit të shitjes;
 • Të tjera, të natyrës së funksionit që mban.

Kriteret e përzgjedhjes:

 • Mbi tre vjet përvojë pune në shitje
 • Kualifikim shkollor, Bachelor në fushat që mbulojnë poziten;
 • Aftësi të buta dhe analitike;
 • Njohje e gjuhës angleze ose gjuhes gjermane.

Aplikimi bëhet duhet dërguar CV dhe një letër motivuese (jo standarde) se pse duhet të iu punësojmë në pozitën për të cilen aplikoni në [email protected] para datës 25 janar 2023.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5868
102
1363
5673