Menaxher i shitjes, Merchendiser, Promotere, Shofer me kategori C
Skaduar
ARBERIA SHPK
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Fabrika e ujit Alpeve

SHPALL

K O N K U R S

  • Menaxher i shitjes (1 Pozitë ) (kerkohet fakulteti ekonomik (kategoria B) per Rajonin e Prishtines
  • Merchendiser (1 pozitë) (per rregullimin e produkteve ne markete( Kategoria b) Rajonin e Prishtines
  • Promotere (4 POZITA) (per promocion dhe prezentim te produkteve)
  • Shofer me kategori C (2 POZITA) (për shpërndarje të mallit me kamion në teren)

Te interesuarit mund të aplikojnë per keto pozita personalisht në zyret tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë ose përmes emailit: punsohu.arberia@hotmail.com

Vrejtje: cv duhet te jete me foto

Konkursi është i hapur nga data 13.01.2023 deri 28.11.2023

Kontakt: +383 44-739-333

email: punsohu.arberia@hotmail.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3467
197
944
2808