Social Media Marketing
  • +383-49-180-013
  • estemedbeautycenter@gmail.com
29 ditë
Estemed - Qendra Estetike
1
Full Time
Prishtinë
Marketing & PR
Banner
Përshkrimi

ESTEMED BEAUTY CENTER 

Hap konkurs pune
Social Media Marketing 

Kriteret
-  Njohje me trendet dhe fushën e Marketingut Digjital
-  Njohja e programeve për dizajnim të materialeve publikuese
-  Eksperiencë pune në fushë të njejtë
-  Eksperiencë të mire në krijimin e kampanjave reklamuese në rrjete sociale
-  Të ketë përvojë pune
-  Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofrojë ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
-  Të ketë aftësi bashkëpunues dhe komunikuese


Të interesuarit të dërgojnë CV në: estemedgrup@gmail.com


Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë pranë zyreve tona. 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !