Saldues (3)
3 ditë
STEEL EXPERT SH.P.K.
Prizren
Inxhinieri
Full Time
Përshkrimi

Steel Expert shpall konkurs pune për këtë pozitë:

  • 3 Saldues

Kushtet:

  • Orar i plotë i punës
  • Kontratë e rregullt e punës (1 vjecare)*(pas periudhës testuese)
  • Sigurim shëndetësor të paguar
  • Paga sipas marrëveshjes në varësi nga përvoja e punës

Kandidatët e interesuar mund të na kontaktojnë përmes numrit të telefonit: +383 49 533 838 apo e-mail adresës: steelexpert2022@gmail.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771