Zyrtar për zhvillime softuerike (m/f)
3 ditë
Banka për Biznes
Prishtinë
Informatike
Full Time
Përshkrimi

Pozita:

Zyrtar për zhvillime softuerike (m/f)

Qyteti:

Prishtinë

Afati i aplikimit:

31/01/2023

Apliko online

Zyrtar për zhvillime softuerike (m/f)

Kompetencat

 • Diplomë Universitare (Fusha e IT apo të ngjashme);
 • Dy (2) vite përvojë pune në fushën e zhvillimeve softuerike, përvoja në sektorin bankar përbënë avantazh;
 • Preferohet njohuri me .net MVC dhe api development;
 • Preferohet njohuri në Microsoft Power Platform;
 • Aftësi të shkëlqyera analitike;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip;
 • Nivel i avancuar i gjuhës angleze.

Përshkrimi i vendit të punës

 • Është përgjegjës që në kuadër të Departamentit të TI-së të zhvilloj aplikacione softuerike bazuar në kërkesat e bankës;
 • Merr pjesë dhe kontribon në takimet e projekteve të zhvillimit;
 • Vazhdimisht përmirëson bazën e kodeve dhe përmirëson aftësitë e kodimit;
 • Kodimi dhe mirëmbajtja e kodit;
 • Punon në rregullime të vogla të defekteve në kod;
 • Monitorimi i performancës teknike të sistemeve të brendshme;
 • Kryen detyra të tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit direkt.

Procedura e aplikimit:

Plotësoni formën për aplikim online. Pas seleksionimit të dokumentacionit do të ftohen vetëm kandidatët të cilët do të hyjnë në listën e ngushtë. Siguria e të dhënave dhe parimet e privatësisë janë të rëndësishme për ne. Ne do t’i trajtojmë të dhënat e juaja me konfidencialitet të plotë.

Afati i aplikimit është deri me datë: 31 janar 2023.

Apliko online

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770