Menaxher i Projektit (1)
 • 049 909 110
4 ditë
Shield Recruitment & HR SH.P.K
Prishtinë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Shield Recruitment & HR kërkon Menaxher i Projektit (1 një vende pune) për klientin e saj, kompani e njohur ndërkombëtare në fushën e ndërtimit me seli në Kazakhstan.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përcakton dhe qartëson fushëveprimin e projektit. Zhvillon planin e projektit;
 • Zhvillon programin e projektit;
 • Përcakton strukturën organizative të ekipit të projektit;
 • Manaxhimi i suksesshëm i projektit/eve duke sjellë efektivitet në kosto, cilësi dhe afat të lëvrimit;
 • Përgjegjës për planifikimin, mbarvajtjen dhe menaxhimin financiar te projekteve;
 • Menaxhon të gjitha aspektet e projektit (Riskun, Problemet, Kualitetin, Komunikimin, Ndryshimet);
 • Koordinon të gjitha aktivitetet në të gjitha funksionet e ndryshme organizative;
 • Motivon anëtarët e ekipit të projektit;
 • Analizon dhe raporton rreth implementimit të projektit;
 • Menaxhon dhe koordinon punët e punonjëseve të projektit.
 • Efikasitet në implementimin e të gjitha aktiviteteve në kuadër të projektit;
 • Përcjellje të pagesave dhe menaxhim të buxhetit;
 • Përgatitje dhe finalizim të të gjitha raporteve që parasheh projekti, në baza të rregullta;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt;
 • Detyrat dhe përgjegjësitë e lartë shënuara janë indikative.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare;
 • Mbi 5 vite përvojë punë si Projekt Menaxher;
 • Njohuri të thella profesionale, si dhe aftësi të shkëlqyeshme hulumtuese, analitike dhe organizative;
 • Njohuri pune të programeve kompjuterike (Microsoft office, ArchiCAD, Projekte Profesionale etj);
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punes në ekip;
 • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjesi;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Aftësi për punë nën presion të kohës;
 • Kualifikimet e lartë shënuar janë indikative.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë dokumentacionin e kërkuar në e-mail adresën: recruitment@shieldbrokers.com deri me datë 06/02/2023 apo të dorëzoj fizikisht në zyrën e kompanisë Shield Recruitment&HR sh.p.k. në adresën e kompanisë Rr. Aziz Abrashi Nr.140 Prishtinë zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë çdo ditë pune prej orës 08:00 - 16:00.

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohen.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3467
197
944
2807