Administrative Assistant
Skaduar
GIZ
Prizren
Administrate
Full Time
Përshkrimi

Interested and, suitably qualified and experienced candidates are invited to submit their electronic application in English, in PDF version, to application.kosovo@giz.de

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3467
197
944
2807