Këshilltar/e i Përgjithshëm/Sekretar i Ndërmarrjes
Skaduar
NPL "Stacioni i Autobusëve" SHA - Gjakovë
Gjakovë
Administrate
Përshkrimi

Ne rast te ndonje pyetje apo paqartesi mund te kontaktoni permes postes elektronike [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5869
103
1364
5673