Stilist/e flokësh në FABU studio (3)
4 ditë
ORBICO Sh.p.k
Prishtinë
Estetike
Full Time
Përshkrimi

Orbico është distributori kryesor në Evropën Juglindore, një kompani rajonale që operon në 20 shtete. Ne kemi më shumë se 7500 punonjës dhe menaxhojmë më shumë se 200 brende globale dhe lokale. Për të mbështetur rritjen e biznesit tonë në Kosovë, ne jemi në kërkim të kandidatëve entuziastë, të besueshëm dhe të orientuar drejt rezultateve për pozicionin:

Stilist/e flokësh në FABU studio (3 pozita të lira)

(Këto pozicione pune janë me orar të plotë)

Kualifikimet:

 • Minimumi 3 vite përvojë
 • Të ketë përvojë në ngjyrosje, prerje dhe stilim të flokëve
 • Përvojë minimale në mediat sociale
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, të jetë në gjendje të punojë së bashku në një ekip
 • Njohuri të gjuhës angleze, serbo-kroate (opsionale)
 • Të ketë aftësi inovative

Përfitimet e kandidatëve:

 • Trajnim dhe mbështetje fillestare
 • Pozicion sfidues në mjedis dinamik
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale
 • Paga konkurruese sipas rezultateve tuaja

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Do të punoni në një sallon prestigjioz me atmosferë profesionale, duke bashkëpunuar me brendet ekskluzive botërore.
 • Puna juaj do të mbulojë punën me klientët që ofrojnë shërbime të tilla si prerja, ngjyrosja, highlights, trajtimet e kujdesit, stilimi i flokëve dhe shitja e produkteve të kujdesit për flokë
 • Aktivitete në rrjetet sociale si postimi i rezultateve përfundimtare nga puna në sallon, promovimi i produkteve dhe shërbimeve.
 • Puna në mjedis ekipor duke bashkëpunuar me kolegë të tjerë.
 • Pjesëmarrja në aktivitete promovuese të sallonit.
 • Të sillen në mënyrë profesionale

Ne dëshirojmë të plotësojmë pozicionet sa më shpejt të jetë e mundur.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 18.01.2023, ndërsa afati i fundit për pranimin e aplikimeve është 01.02.2023.

Inkurajojmë kandidatët e kualifikuar për këtë pozicion të dërgojnë një CV dhe letër motivuese jo më vonë se data 01/02/2023 në adresën: info.ks@orbico.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Të gjitha aplikimet do të mbahen në konfidencë të plotë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770