Menaxher/e dyqani
Skaduar
Sport Reality Kosova
Prishtinë
Menaxhment
Përshkrimi

Sport Reality të njohur për zbritje dhe oferta të vazhdueshme, përpiqemi të jemi sa më të arritshëm për të gjithë konsumatorët në të gjithë vendin.

Për dyqanin i cili do të hapet në Prishtina Mall, ne po kërkojmë:

Menaxher/e dyqani

Detyrat tuaja:

 • Menaxhimi i shitjeve të dyqanit dhe aktiviteteve të përgjithshme
 • Delegimi, analizimi, motivimi dhe monitorimi i anëtarëve të ekipit
 • Përcjellja e rezultateve të shitjes dhe arritja e qëllimeve të shitjeve
 • Garantimi i përcjelljes së standarteve të reklamave vizuale
 • Rekrutimi, trajnimi dhe edukimi i pjestarëve të skuadrës
 • Kujdesi për imazhin e kompanisë dhe ofrimi i një shërbimi të kënaqshëm ndaj klientëve

Kërkesat:

 • Minimalisht të ketë mbaruar shkollimin e mesëm
 • Eksperienca të mëparshme në shitje me pakicë (minimumi 1 vit)
 • Aftësi të mira në menaxhimin e ekipit
 • I përgjegjshëm, i kujdesshëm dhe pozitiv
 • Aftësi drejtuese
 • Njohja e mirë e gjuhës angleze
 • Aftësi të mira organizative dhe menaxheriale
 • Fleksibilitet (të punojë me turne, të punojë fundjavave)

Përfitime:

 • Orar fleksibil I punës
 • Mundësi të mëdha rritjeje dhe zhvillimi profesional
 • Ambient pune dinamik dhe punë grupore

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV të detajuar në: [email protected] dhe ju lutemi të shkruani lokacionin e punës dhe pozitën që aplikoni në subject.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët që plotësojnë të gjitha kërkesat do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5869
103
1364
5673