Mirëmbajtëse për shtëpi - Prizren
25 ditë
Shtëpi Private - Prizren
Prizren
Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

Familja nga Komuna e Prizrenit, shpall konkurs pune për këtë pozitë:

  • Mirëmbajtëse për shtëpi

Lokacioni: Prizren, Rr. Ferit Susuri - prapa zjarrëfikësve

Kriteret:

  • Të jetë e shkathët,
  • Të ketë komunikim adekuat.
  • Të ketë higjienën në nivel të duhur.
  • Të jetë e moshës 20 - 40 vjece.
  • Të flas Gjuhën Shqipe

Kushtet:

  • Orari: 08:00 - 16:00, nga e Hëna deri të Premten
  • Pagë mujore

Për më shumë informata duhet të kontaktoni në këtë numër: 044 830 611

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770