REQUEST FOR QUOTATION - Contracting company for provision of translation/interpreting services for UNHCR Kosovo
Skaduar
UNHCR KOSOVO
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Përshkrimi

REQUEST FOR QUOTATION

Contracting company for provision of translation/interpreting services for UNHCR Kosovo

The United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) in Kosovo hereby invites all interested professional translation companies to bid for provision of the following services.

Reference: RFQ/01/2023

- provision of translation/interpreting services for UNHCR Kosovo

The details of the service required, and full specification documents can be requested by e-mail addressed to [email protected]Please indicate in your email subject the reference number of RFQ.

  • Interested companies must be registered companies in Kosovo

RFQ Submission:

  • Details for submission of Quotations are provided in the RFQ document that will be sent to you upon request.
  • Deadline for submission of your quotations is Monday06 February 2022, 14:00 hrs

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624