Arkatare
  • info@tregugroup.com
26 ditë
Tregu Group
1
Full Time
Prishtinë
Arkë
Banner
Përshkrimi

KONKURS PUNËSIMI

Tregu Group me rastin e hapjes së pikes së re tek Rruga C në Prishtinë shpallë konkurs për:

  • Arkatare

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë.
  • Përgjegjësi për sektorin e arkës.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar, mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:

  • Online në Web: www.tregugroup.com
  • Email Adreses: info@tregugroup.com
  • Apo dergoni CV-në në Viber: +383 49 933 576

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !