Visual Merchandiser (1)
 • 044/100-242
Skaduar
LTB Jeans Kosova
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

LTB JEANS është themeluar në vitin 1948 në Stamboll nga dy vëllezër me pasion të pafund për xhinset. Fiksimi pas detajeve dhe përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë kanë ndikuar që sot kjo markë të gjejë shtrirje në mbarë botën. Në vendin tonë, përfaqësues i markës LTB JEANS është Hil Group.

Ne ju ofrojmë mundësinë të jeni pjesë e një ekipi dinamik me mundësi të shumta të trajnimit në kuadër të programit tonë gjithpërfshirës!

Për dyqanin tonë të ri në Prishtina Mall ne po kërkojmë:

Visual Merchandiser (1)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Një anëtar aktiv i ekipit të VM për të zhvilluar dhe menaxhuar në mënyrë të denjë dyqanin në përputhje me udhëzimet dhe planet e zyrës qendrore të LTB-së në Kosovë dhe në Turqi
 • Përgjegjës për hartimin e strategjisë së komercialitetit në departamentin përkatës dhe implementimin sipas standardit të markës
 • Së bashku me menaxherin e dyqanit të hartoj planifikimin (parashikimin) e shitjeve mujore të dyqanit
 • Mbështet operacionet e punës lidhur me aspektin vizual të dyqanit
 • Krijimi i strategjive të ndryshme të shitjes
 • Njohja e produkteve dhe trendeve të modës
 • Analiza e shitjeve
 • Të ketë njohuri si të bëj hulumtim të tregut
 • Planifikimi i zbritjeve sezonale se bashku me menaxhmentin
 • Pozicionimi i produkteve në përputhje me parimet e përcaktuara nga LTB
 • Plotësimi dhe mirëmbajtja e stokut, kujdesi për cilësinë e produktit
 • Përkujdesja e vitrinave dhe manekenëve brenda në dyqan
 • Përkujdesja e grafikës, fotografive dhe sinjalistikës në dyqan

Kualifikimet dhe Përvoja:

 • Përvojë min. 1 vjeçare në fushën e modës dhe në shitjet me pakicë
 • Pasioni për modën dhe njohuri rreth shitjeve me pakicë
 • Përvojë në pozicione udhëheqëse të punës dhe menaxhim të personelit
 • Njohuri ne fushën e financave
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe të prezantimit
 • Fokus të shtuar tek klientët dhe biznesi
 • Njohja e gjuhes angleze
 • Aftësi në përdorimin e paketës Microsoft Office

Vlerësimi i performancës:

 • Rezultatet e punës dhe performanca në përputhje me objektivat e përcaktuara vjetore për pozicionin e punës
 • Performanca gjatë punës, në ekip dhe individual.
 • Profitabiliteti i dyqanit që e menaxhon
 • Performanca dhe veprimet sipas kritereve dhe vlerave të LTB
 • Sjellja dhe veprimet sipas pikëpamjes së LTB lidhur me pozicionet udhëheqëse të punës
 • “Commercial follow – up”

Përfitimet:

 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
 • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit professional

Aplikimi:

Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin pune@hillgroup.shop duke shkruar markën, vendin dhe pozitën e punës për të cilin aplikoni (LTB, PRISHTINA MALL,VISUAL MERCHANDISER) deri me datë 20 Shkurt 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët në listën e ngushtë do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3900
168
1029
3194