Teknik instalimi dhe servisimi
Skaduar
MB Print LLC
Prishtinë
Inxhinieri
Full Time
Përshkrimi

MB Print LLC kërkon të punësoj:

Instalues teknik të printerve industrial si dhe paisjeve tjera në linja të prodhimit. Mirëmbajtje të të njejtave.

Teknik për instalime të printerëve industrial

Kualifikimet

 • Minimumi diplomë e shkollës së mesme, Bachelor e preferueshme.
 • Shkathtësi të avancuara në servisim dhe mirëmbajtje te printerëve.
 • Të dinë të lexojnë skemat elektrike.
 • Të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.
 • Të kenë eksperiencë në fushën e mekanikës, elektrikës. ( e preferueshme)
 • Të kenë licencë shoferi (patentë).
 • Të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e Kosovës.
 • Të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.
 • Të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e MB Print .
 • Të jenë në moshën 23 deri në 45 vjec
 • Të mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.
 • Të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania .
 • Njohuri të gjuhës angleze edhe serbe (e preferueshme)

Orari i punës

 • E hënë - E shtunë
 • Sipas nevojës

PAGA NETO

 • Paga e kënaqshme (bazuar në profilin e punës dhe eksperiencës së kandidatit)

KONTAKTE :

Për më shumë info mundeni të telefononi në numrat tanë ose në email

+389 78 338 977

+383 49 403 256

Email: arben.nishevci@mbprint.eu

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190