Vende të lira pune (21)
6 ditë
Emona Center
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

KONKURS PUNE

KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K.

LOKACIONI PRISHTINE- 21 POZITA

1. POZITA:

 • Arkatare – (3 Pozita)
 • Sektori Ushqim (5 Pozita)
 • Sektori Higjiene (3 Pozita)
 • ektori Friza (3 Pozita)
 • Sektori Textil – Amvisëri (2 Pozita)
 • Sektor Pemë/Perime - (2 Pozita per Meshkuj)
 • Vëzhgues kamera (1 Pozitë)
 • Sigurim (2 Pozita)

Adresa: Lagjja Mati 1 – Bll. Urbanistik A-21;

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të bëjë organizimin e rrjedhës së papenguar të punës në market në kryerjen e punëve të kompanisë;
 • Të ketë shkathtësi komunikative, planifikuese dhe organizative si dhe të ofrojë ide të reja në lidhje me punën;
 • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar
 • Të jetë i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale;
 • Të jetë i saktë dhe t’i përmbahet afateve kohore të paracaktuara në kryerjen e detyrave;
 • Detyra tjera të caktuara nga mbikëqyrësi i drejtpërdrejtë në lidhje me pozitën e caktuar.

Të interesuarit/at mund t’i marrin aplikacionet në pikën e Emona Center tek Ilirija Bullding Hyr. 1/50-1 Prishtinë, apo mund të aplikohet direkt ne email adresën në info@emonacenter.com.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190