Shitës Ambulantiv (3)
11 ditë
Kuvilab
Podujevë Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

KUVILAB shpall konkurs për:

Shitës Ambulantiv në terenet:

  1. Prishtine dhe Podujeve

Për më shumë informata kontaktoni në:

email: info@kuvilab.com

nr: +38344433000

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190