Shitës/e, Sektorist/e
Skaduar
MIKENA Fruits SH.P.K.
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Mikena Fruits hap Konkurs për

  • Shitës/e dhe Sektorist/e për Markete Ushqimore në Prishtinë (Mati 1)

Kriteret:

  • Të jetë i/e komunikueshëm, entuziast/e dhe i/e përkushtuar.
  • Shërbim të mirë ndaj klientit.
  • I/E aftë të punojë nën presion dhe të punoj në grup
  • Preferohet me eksperiencë të mëparshme në shitje.

Të interesuarit të dërgojn CV-në në adresen e email-it: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134