Agjente te thirrjeve (F) (5)
  • /
19 ditë
Marketing Center
Prishtinë
Call Center
Full Time
Përshkrimi

Qendra e marketingut ALO shpall konkurs per 5 vende pune.

  • Agjente te thirrjeve (F)

Kriteret:

  • Te kene aftesi komunikuese ne gjuhen shqipe per prezantimin e produktve.
  • Shkathtesi te shkelqyeshme komunikimi
  • Te kete pergjegjshmeri dhe pozitivitet ndaj punes.

Orari: Gjysem orari - prej ores 15:00- 20:00

Adresa : Rr.Idriz Gjilani LRR-0188 te Ora /Kurriz Dardani.

Mund te na kontaktoni nga ora 10:00-18:00

Nr .tel : +383 48 661 655

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190