Menaxher i zhvillimit të biznesit
 • 048808838
Skaduar
Portal Pune
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Për shkak të rritjes në ekipin tonë, ne po kërkojmë një menaxher të zhvillimit të biznesit për të marrë menaxhuar klientët ekzistuese dhe për të gjetur klient dhe territor të ri të shitjeve. Për të shkëlqyer në këtë rol, duhet të jeni një dëgjues i mirë, të keni një personalitet bindës në shitje dhe keni aftësi për të ndjekur dhe mbyllur shitje të reja.

Përgjegjësitë e menaxherit të zhvillimit të biznesit:

 • Kontaktimi i klientëve të mundshëm për të krijuar raporte dhe për të organizuar takime
 • Planifikimi dhe mbikëqyrja e iniciativave të reja të marketingut
 • Hulumton kompani dhe organizata për të gjetur mundësi të reja
 • Rritja e vlerës së klientëve aktualë duke tërhequr të rinj
 • Gjetja dhe zhvillimi i tregjeve të reja dhe përmirësimi i shitjeve
 • Pjesëmarrja në konferenca, takime dhe ngjarje të industrive të ndryshme
 • Zhvillimi i ofertave të reja dhe propozimeve për klientët

Kërkesat:

 • Diplomë Bachelor në biznes, marketing ose fusha të ngjashme
 • Eksperiencë në shitje, marketing ose fusha të ngjashme
 • Njohuri të gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar
 • Aftësi të forta komunikimi
 • Njohuri të mira të IT
 • Aftësia për të menaxhuar projekte komplekse dhe me shumë detyra
 • Aftësi të shkëlqyera organizative
 • I aftë për të përdorur pakon MS Office.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në e-mail: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6905
171
1521
6538