Analist (2), Laborant Bachelor (2)
23 ditë
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës
Prishtinë
Mjekesi
Full Time
Përshkrimi

Aplikacionet merren dhe dorezohen ne Njesine e Burimeve Njerezore ne Institutin Kombetar te Shendetesise Publike te Kosoves.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190