Komercialist
Skaduar
My Toys
Mitrovicë
Shitje
Përshkrimi

Kompania e lodrave më atraktive në vend, My Toys, kërkon staf entuziast për pozitën komercialist.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Shitje në terren, tek partnerët tanë ekskluziv.
  • Zgjerimi i prezencës së artikujve të myToys.
  • Bashkëpunim i ngushtë me mbikqyrësin dhe antarët tjerë të ekipës, për realizimin e objektivave komerciale.
  • Fleksibilitet të arsyeshëm në punë.

Kualifikimet:

  • Vullnet dhe entuziazëm për punë.
  • Shkolla e mesme, preferohet edhe niveli bachelor i studimeve.
  • Aftësi komunikuese dhe prezantuese.
  • Preferohet përvojë paraprake në shitje dhe terren.
  • Patentë shoferi.

Ofrojmë kushte atraktive pune.

Për të aplikuar, na dërgoni një CV në email adresën tonë: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7098
151
1554
6637