65 Vende te lira pune
  • Jo Publik
117 ditë
Instabuilt
65
Full Time
Prishtinë
Elektriciste Hidroinstalues Mobileri Ndertimtari
Banner
Përshkrimi

Kompania INSTABUILT me lokacion në Milloshevë, që merret me ndërtimin e shtëpive modulare (para fabrikat), është mundësia ideale për kandidatët që duan të mësojnë, zhvillojnë dhe zbatojnë njohuritë e tyre në një profesion me një të ardhme premtuese. Prandaj, të gjithë profesionistët që janë në kërkim të një karriere dinamike dhe janë ambiciozë të rriten në këtë drejtim ftohen që të aplikojnë për:

VENDE TE LIRA PUNE:

  1. Instalues të ujit (3 pozita)
  2. Mjeshtër të rrymës (4 pozita)
  3. Punëtorë për glet (6 pozita)
  4. Punëtorë për fasada ventiluese (12 pozita)
  5. Mjeshtër të mobilerisë / teknik të prodhimit (40 pozita)

Kualifikimet për të gjitha pozitat:

  • 3 vite përvojë pune në fushën përkatëse;
  • Të ketë aftësi të punës në grup;
  • Ti njeh dhe të dij ti përdor mjetet me të cilat do të punoj.

Kualifikimet për pozitën nr. 5 (Mjeshtër të Mobilerisë / Teknik të prodhimit):

  • Duhet të ketë njohuri për ti lexuar planet nga arkitekti apo inxhinieri.

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, mund të dërgojnë CV-në  (të dhënat e tyre) në e-mail adresën: hr@instabuilt.com dhe në subjekt duhet të ceket edhe pozita për të cilën aplikoni, ose duke na kontaktuar permes mesazhit në facebook.

Data e fundit për aplikim është 31.01.2022. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000