Arkitekt/e
 • /
Skaduar
Art Mall
Prishtinë
Arkitekture
Përshkrimi

Qendra Tregtare Art Mall, shpallë konkurs per poziten:

1. Arkitekt/e

Vendi i punës : Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

 • Përgaditja e ofertave dhe prezantimi i ofertave tek klientet-qirramarresit,
 • Përgaditja e vizatimeve teknike te lokaleve,
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike,
 • Përgaditja e raporteve ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara,

Kualifikimet :

 • Të jetë i/e diplomuar ose ne perfundim ne drejtimin në Arkitekturë;
 • Të ketë aftësi në programet: ArchiCad, AutoCAD, Microsoft Office;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Shkathtësi të shkëlqyera organizative dhe relacionale;
 • Të jetë i/e aftë të punoj në ekip dhe i/e vetëm;
 • Disponueshmëria e menjëhershme;
 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • Te kete njohuri të gjuhës angleze e domosdoshme .
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të dërgojn CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: [email protected]

tel:+383-44-637-637.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6786